jobbet

Til vores projektafdeling søger vi en Logistik- og kontorassistent som har lyst og vilje til, at bidrage til den fortsatte udvikling og vækst hos AB Inventech A/S. Stillingen er bred og alsidig med mange arbejdsfunktioner. Du vil skulle supportere flere kollegaer der hver har deres funktion, så du skal have lyst til at arbejde i en dynamisk afdeling, der lægger vægt på samarbejde, effektivitet, og fleksibilitet. 


arbejds-
opgaver

Du vil supportere projektafdelingen i den daglige drift med en række selvstændige opgaver. Det kan være rejseplanlægning, bestille visum og flybilletter, tastearbejde, arkivering, projektopfølgning, udarbejdelse af toldpapirer m.v. Kort sagt bliver du lidt af en blæksprutte.


kvalifi-
kationer

·     Du er uddannet inden for og erfaring med fagområdet (kontor/logistik el. tilsvarende)
·     Fortrolig med dansk og engelsk i skrift og tale
·     Kendskab til Office-pakken, internettet og måske NAV


erfaring

Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra en projektvirksomhed der arbejder med kundespecifikke løsninger

·     Du er udadvendt og serviceminded
·     Du er lærenem med flair for administrative opgaver
·     Du tager ansvar, er et ordensmenneske, struktureret og fleksibel


vi tilbyder

Du får i alt ca. 70 dedikerede kolleger og et spændende job med mulighed for personlig/faglig udvikling i et godt og uformelt arbejdsmiljø. Tiltrædelse snarest muligt.


AB Inventech

AB-Inventech A/S er en danskejet virksomhed, er grundlagt i 1989, beliggende i Ikast og er i dag en anerkendt virksomhed i automationsbranchen - både i Danmark og internationalt. AB-Inventech arbejder inden for flere brancher – men med særlig fokus på industriel fiber håndtering. Vores mission er at skabe stærke og langvarige kunderelationer gennem solide, innovative og rationaliserende automationsløsninger.

Vi er glade og stolte af samarbejdet med internationale virksomheder i Danmark og i udlandet, og vi ser frem til at få dig med på holdet, så vi kan fastholde og udvikle vores gode kunderelationer gennem mange år.


Yderlig information

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte projekt leder Hans Otto Jensen på telefon 9715 5022 eller på haojn@ab-inventech.dk 


ansøgning

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og vi afholder samtaler løbende.
Send din ansøgning til mail@ab-inventech.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.