jobbet

AB Inventech søger en projektleder med en bred vifte af kompetencer inden for styring, koordinering og kommunikation. Personen vi søger, skal have lyst og vilje til, at bidrage til den fortsatte udvikling og vækst hos AB Inventech A/S. Der er tale om et job med fokus på at facilitere og drive projekter. Projektlederen skal sikre implementering og opfølgning i forhold til fastlagte aftaler med kunderne og interne retningslinjer.


arbejds-
opgaver

Med reference til direktionen varetager du en væsentlig del af den samlede styring af virksomhedens igangværende automationsprojekter. Du inddrages i processen så tidligt som muligt. Der er tale om styring og koordinering af flere projekter samtidigt, herimellem større udviklingsopgaver. Som projektleder vil du i høj grad vil være bindeleddet mellem kunden, firmaets forskellige funktioner og samarbejdspartnere. Projekterne har forskellige størrelser, tempi og faser. De væsentligste opgaver er løbende opfølgning på projektøkonomi, ansvarlig for opfyldelse af kravspecifikationer, deltagelse i planlægningen af virksomhedens kapacitetsstyring, værdiskabende og konstruktivt samarbejde mellem kunder og interne funktioner. Projektteamet består i dag af 4 medarbejdere.


kvalifi-
kationer

• Du har en teknisk baggrund som Ingeniør eller tilsvarende
• Du har en god mekanisk- og elteknisk forståelse
• Du har personlig autoritet og gennemslagskraft
• Du arbejder selvstændigt og struktureret
• Du evner at holde mange bolde i luften i en travl hverdag
• Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
• Du har et godt humør og kan arbejde i teams


erfaring

Det er et stort plus, hvis du tidligere har arbejdet i en projektorienteret virksomhed og har erfaring i projektledelse af teknologiprojekter.


vi tilbyder

Du får i alt ca. 60 dedikerede kolleger og et spændende job med mulighed for personlig/faglig udvikling i et godt og uformelt arbejdsmiljø. Tiltrædelse snarest mulig.


AB Inventech

AB-Inventech A/S er en danskejet virksomhed, er grundlagt i 1989, beliggende i Ikast og er i dag en anerkendt virksomhed i automationsbranchen - både i Danmark og internationalt. AB-Inventech arbejder inden for flere brancher – men med særlig fokus på industriel fiber håndtering. Vores mission er at skabe stærke og langvarige kunderelationer gennem solide, innovative og rationaliserende automationsløsninger.

Vi er glade og stolte af samarbejdet med internationale virksomheder i Danmark og i udlandet, og vi ser frem til at få dig med på holdet, så vi kan fastholde og udvikle vores gode kunderelationer gennem mange år.


Yderlig information

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Niels Kirkegaard på telefon 9715 5022 eller på mail@ab-inventech.dk


ansøgning

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og vi afholder samtaler løbende.
Send din ansøgning til mail@ab-inventech.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.