jobbet

Grundet stigende aktiviteter søger AB Inventech A/S en Maskinkonstruktør til udvikling af specialmaskiner og automationsanlæg. Ønsker du et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende miljø hos en af Danmarks førende automationshuse, så kontakt os eller send din ansøgning til nedenstående job


arbejds-
opgaver

Med reference til vores tekniske chef varetager du konstruktionen af specialmaskiner og automationsanlæg. Arbejdsopgaverne omfatter bl.a;
- Koncept udvikling
- Mekanisk konstruktion af specialmaskiner og automationsanlæg
- Udarbejdelse af tegnings- og konstruktionsmateriale 3D/2D
- Daglig support til produktionen
- Projektledelse af mindre udviklingsprojekter


kvalifi-
kationer

- Du er uddannet konstruktør, produktionsteknolog eller ingeniør, gerne med en håndværksmæssig baggrund.
- Du har erfaring i konstruktion af specialmaskiner og automationsanlæg
- Du har erfaring med 3D Solid Works, Inventor, eller tilsvarende
- Du har erfaring med FEA beregninger
- Du arbejder systematisk og er resultatorienteret
- Du kan holde mange bolde i luften.
- Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
- Du har et godt humør og kan arbejde i teams


erfaring

Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra en automationsvirksomhed eller fra en maskinproducerende projektvirksomhed der arbejder med kundespecifikke løsninger.


vi tilbyder

Du får i alt ca. 60 dedikerede kolleger og et spændende job med mulighed for personlig/faglig udvikling i et godt og uformelt arbejdsmiljø. Tiltrædelse snarest muligt.


AB Inventech

AB-Inventech A/S er en danskejet virksomhed, er grundlagt i 1989, beliggende i Ikast og er i dag en anerkendt virksomhed i automationsbranchen - både i Danmark og internationalt. AB-Inventech arbejder inden for flere brancher – men med særlig fokus på industriel fiber håndtering. Vores mission er at skabe stærke og langvarige kunderelationer gennem solide, innovative og rationaliserende automationsløsninger.

Vi er glade og stolte af samarbejdet med internationale virksomheder i Danmark og i udlandet, og vi ser frem til at få dig med på holdet, så vi kan fastholde og udvikle vores gode kunderelationer gennem mange år.


Yderlig information

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teknisk chef Kasper Sommer på telefon 51 80 64 43 eller på kss@ab-inventech.dk.


ansøgning

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og vi afholder samtaler løbende.
Send din ansøgning til mail@ab-inventech.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.