jobbet

Vi søger en projektleder med en bred vifte af kompetencer inden for styring, koordinering og kommunikation. Personen vi søger, skal have lyst og vilje til, at bidrage til den fortsatte udvikling og vækst hos AB Inventech A/S. Der er tale om et job med fokus på at facilitere og drive projekter. Projektlederen skal sikre implementering og opfølgning i forhold til fastlagte aftaler med kunderne og interne retningslinjer.


arbejds-
opgaver

Med reference til vores projektchef varetager du en væsentlig del af den samlede styring af virksomhedens igangværende automatitionsprojekter. Du inddrages i processen så tidligt som muligt. Der er tale om styring og koordinering af flere projekter samtidigt, herimellem større udviklingsopgaver. Som koordinator vil du i høj grad vil være bindeleddet mellem kunden, firmaets forskellige funktioner og samarbejdspartnere.

Projekterne har forskellige størrelser, tempi og forskellige faser. Blandt de væsentligste opgaver er styringlogistik fra pakning af maskinel til ankomst hos kunden. Jobbet indebærer blandt andet rejsekoordinering af installationsteams og værdiskabende og konstruktivt samarbejde mellem kunder og interne funktioner.


kvalifi-
kationer

• Du evnen til at samle trådene og sørge for, at et projekt bliver en succes
• Du har stort overblik og kan overskue flere projekter samtidigt
• Du har muligvis en baggrund indenfor logistik
• Du arbejder selvstændigt og struktureret
• Du er god til at kommunikere på alle niveauer, internt og eksternt
• Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
• Du har et godt humør og evner at samarbejde, også under pres


erfaring

Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra en projektorienteret virksomhed og vant til at følge op på de aftaler, der er lavet mellem projektdeltagere, underleverandører, kunder m.fl. Det vil ligeledes være et plus hvis du har erfaring med projektstyring.


vi tilbyder

Du får i alt ca. 50 dedikerede kolleger i et spændende job med mulighed for personlig og faglig udvikling i et godt og uformelt arbejdsmiljø. Tiltrædelse snarest muligt.


AB Inventech

AB-Inventech A/S er en danskejet virksomhed, er grundlagt i 1989, beliggende i Ikast og er i dag en anerkendt virksomhed i automationsbranchen - både i Danmark og internationalt. AB-Inventech arbejder inden for flere brancher – men med særlig fokus på industriel fiber håndtering. Vores mission er at skabe stærke og langvarige kunderelationer gennem solide, innovative og rationaliserende automationsløsninger.

Vi er glade og stolte af samarbejdet med internationale virksomheder i Danmark og i udlandet, og vi ser frem til at få dig med på holdet, så vi kan fastholde og udvikle vores gode kunderelationer gennem mange år.


Yderlig information

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte projektchef Mike Rogers på telefon 28 10 70 45 eller på mr@ab-inventech.dk .


ansøgning

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og vi afholder samtaler løbende.
Send din ansøgning til mail@ab-inventech.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.