jobbet

Programmører søges til AB Inventech A/S

Ønsker du at få et udviklende og innovativt job i en anerkendt virksomhed, der udvikler og fremstiller automationsudstyr til industrien i ind- og udland? Har du en bred vifte af programmeringskompetencer, som du har lyst til at videreudvikle i samarbejde med et team af dygtige kolleger og store internationale kunder?

Så er det måske DIG, vi søger til en spændende stilling og med stor mulighed for at tage et selvstændigt ansvar!


arbejds-
opgaver

Med reference til vores RD manager kan du se frem til at arbejde med programmering og udvikling af automationsanlæg og specialmaskiner, i en virksomhed som primært er ordreproducerede.

Jobbet indebærer ca. 30 dages rejseaktivitet årligt.


kvalifi-
kationer

• Du er uddannet industritekniker, softwareingeniør e.l.
• Du har erfaring med udvikling af programmer i Siemens miljø (Step 7, TIA og Simotion Scout).
• Du har gerne kendskab til Siemens Safety PLC, HMI paneler og frekvensomformere, servo/motion-systemer.
• Du behersker dansk og engelsk – både skrift og tale.


erfaring

Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra en automationsvirksomhed eller fra en maskinproducerende projektvirksomhed der arbejder med kundespecifikke løsninger.


vi tilbyder

Du får i alt ca. 60 dedikerede kolleger i et spændende job med mulighed for personlig og faglig udvikling i et godt og uformelt arbejdsmiljø. Tiltrædelse snarest muligt.


AB Inventech

AB-Inventech A/S er en danskejet virksomhed, er grundlagt i 1989, beliggende i Ikast og er i dag en anerkendt virksomhed i automationsbranchen - både i Danmark og internationalt. AB-Inventech arbejder inden for flere brancher – men med særlig fokus på industriel fiber håndtering. Vores mission er at skabe stærke og langvarige kunderelationer gennem solide, innovative og rationaliserende automationsløsninger.

Vi er glade og stolte af samarbejdet med internationale virksomheder i Danmark og i udlandet, og vi ser frem til at få dig med på holdet, så vi kan fastholde og udvikle vores gode kunderelationer gennem mange år.


Yderlig information

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte RD manager Kasper Sommer på telefon 51 80 64 43 eller på kss@ab-inventech.dk.


ansøgning

Alle henvendelser bliver behandlet fortroligt, og vi afholder samtaler løbende.
Send din ansøgning til mail@ab-inventech.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.