project
controller

Vil du være med til at sætte præg på en dynamisk organisation i vækst? Og motiveres du af et udfordrende job i et projektorienteret miljø, hvor dine analytiske evner og din finansielle forståelse bliver sat i spil?

Så er du måske den Project Controller, vi søger hos AB Inventech A/S. Du bliver en del af et projektledelsesteam med dygtige og engagerede kolleger, hvor der arbejdes selvstændigt med opgaverne fra start til slut.


Effektiv, finansiel håndtering af projekter

Dit ansvarsområde vil sammen med det øvrige team omfatte udarbejdelse af finansiel opfølgning på projekter, herunder månedsrapportering, forecasts samt budgetudarbejdelse. Du bliver en vigtig sparringspartner og højre hånd for økonomichefen, hvor du bl.a. skal bistå med løbende analysearbejde. De centrale opgaver knytter sig til følgende:

  • Sikre gennemsigtighed i projekterne med valide rapporteringer og beslutningsgrundlag for direktionen i samarbejde med projektledelsen
  • Sikre at procedurer og processer gennemføres efter stage-gate model
  • Løbende projekt rapportering med kommentarer og sparring til projektlederne
  • Nysgerrigt og analyserende udfordre projektlederne med data
  • Budget opfølgning og konsekvensanalyser
  • Sikre kvalitet i data
  • Ad hoc finansielle analyser og forecasts
  • I samarbejde med økonomidirektøren udvikle nye værktøjer og processer til rapportering med udgangspunkt i NAV
  • Udarbejde business cases for nye projekter

Du vil blive en del af et projektteam bestående af projektleder, projektkoordinator, planlægger samt økonomichefen.


Talknuser med analytiske evner

Du kunne være nyuddannet bachelor indenfor økonomistyring eller anden relevant erhvervsøkonomisk eller finansiel uddannelse. Du er analytisk og har sans for udarbejdelse af økonomiske analyser og finansielle modeller i en projektorienteret virksomhed.

At skabe overblik og struktur falder dig helt naturligt, og det er det, der gør, at du får enderne til at mødes i et miljø, hvor der er mange bolde i luften.

Du er kendetegnet ved din positive og imødekommende attitude, du kommunikerer naturligt på alle niveauer og evner at skabe gode samarbejdsrelationer.

Endvidere er du omstillingsparat, løsningsorienteret og tør udfordre eksisterende arbejdsgange.

Endelig evner du at arbejde med ERP-systemer og it-værktøjer generelt.


Ansøgning og cv

Ønsker du et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende miljø hos en af Danmarks førende automationsvirksomhed glæder vi os til at modtage din skriftlige ansøgning med CV snarest muligt, dog senest den 1. juni 2018. Sendes til mail@ab-inventech.dk.

Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Niels Kirkegaard på telefon 9715 5022 eller mail@ab-inventech.dk.


AB Inventech A/S

AB-Inventech A/S er en innovativ virksomhed som udvikler og fremstiller automationsløsninger primært indenfor vindmølleindustrien, hvor størstedelen af vores løsninger bruges rundt om i verden. AB Inventech A/S har i de seneste år leveret et stigende antal specialløsninger og beskæftiger i dag godt 50 medarbejdere.